Weekenddeal: 2 tours voor 39,75 euro per persoon

Fiets langs alle bezienswaardigheden door het noorden, het zuiden en het centrum van Antwerpen met korting tijdens het weekend

Ontdek Antwerpen op de fiets en bespaar met onze weekenddeal! Boek nu onze Nederlandstalige fietstour “De Klassiekers” op zaterdag en krijg 50% korting op onze fietstour “Zuid en Zurenborg” op zondag. Deze korting is geldig van maart tot juni.

Praktisch: je vindt de kortingscode voor de tour “Zuid en Zurenborg” in de bevestigingsmail van je boeking voor “De Klassiekers”. Vergeet de tour op zondag wel niet effectief te reserveren op onze website en de kortingscode in te geven bij boeking.

FIETSTOUR: DE KLASSIEKERS

Ben je op zoek naar een leuke manier om de schoonheid van Antwerpen te ontdekken? Op onze begeleide fietstour “De Klassiekers” ontdek je al fietsend de architecturale parels en minder bekende hoogtepunten van de stad. Onze gids geeft je onderweg informatie geven over het Antwerpen van vroeger, van tegenwoordig én van de toekomst. Boek nu en ontdek stukjes stad die je te voet misschien zou missen.

  • 2 uur
  • 26,5 euro per persoon (21,5 euro met eigen fiets)
  • Startpunt in het centrum
  • Nederlands

Heb je nog vragen, bekijk dan hier de lijst met veelgestelde vragen (FAQ’s). Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op!

FIETSTOUR: Zuid en Zurenborg

Ontdek het moderne Antwerpen tijdens onze fietstour Zuid en Zurenborg! Bewonder eigenzinnige herenhuizen en architectonische hoogtepunten in het hippe Zuid, zoals het imposante KMSKA, en ontdek de gezellige cafeetjes in de bruisende wijk Zurenborg. Ontspan in het groene Groen Kwartier, thuisbasis van sterrenrestaurant The Jane. Boek nu en beleef een onvergetelijke gegidste rondleiding buiten het centrum!

  • 2 uur
  • 13,25 euro per persoon (in combinatie met De Klassiekers op zaterdag)
  • Startpunt in het centrum
  • Nederlands

Heb je nog vragen, bekijk dan hier de lijst met veelgestelde vragen (FAQ’s). Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op!

Wat deelnemers over deze fietstour zeggen

Met behulp van Antwerp by Bike zie je de mooiste plekjes van Antwerpen. Daarbij krijg je ook nog eens een gedetailleerde beschrijving van de plek, zowel van de geschiedenis als het nu. Als je maar kort de tijd hebt in Antwerpen is dit de ideale manier om zoveel mogelijk uit je trip te halen!

Vandaag een fietstour gehad van ruim 2 uur, maar de tijd vloog voorbij door onze gezellige, aardige en duidelijke gids. Ondanks de kou was het goed te doen. Doordat je op de fiets gaat kun je langs veel plekken gaan, zonder dat het allemaal gehaast hoeft en kom je ook op plekken waar je misschien zelf niet zou geraken. Ik raad dit zeker aan, wanneer je veel wil zien in korte tijd.