Wedstrijdvoorwaarden: fotowedstrijd De Koninck

Laat ons jouw mooiste foto zien en win!

Post jouw mooiste, grappigste, coolste foto van jouw rondleiding met Antwerp by Bike op Facebook en/of Instagram met de hashtag #bollekebybike en win voor jou en vier vrienden gratis tickets voor het bezoekerscentrum van Brouwerij De Koninck.

fotowedstrijd

Wedstrijdvoorwaarden

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

1. Bij deelname aan de wedstrijd gaan de deelnemers automatisch akkoord met de bepalingen van de wedstrijdvoorwaarden. Wanneer de omstandigheden daar om vragen, behoudt Antwerp by Bike cvba zich het recht om deze voorwaarden te wijzigen of om de actie stop te zetten.

2. De fotowedstrijd geldt voor iedereen met uitzondering van de juryleden, werknemers en gidsen van Antwerp by Bike.

3. De foto’s moeten gedeeld worden tot 30 september via Facebook en/of Instagram en voorzien zijn van de #bollekebybike. Enkel posts met deze # komen in aanmerking.

4. Alleen eigen werk is toegestaan, waarvan de deelnemer de volledige auteursrechten bezit. Foto’s delen die inbreuk maken op de privacy, (intellectuele) eigendomsrechten (waaronder portretrecht) of andere rechten van derden is niet toegestaan. Antwerp by Bike cvba is niet aansprakelijk als na publicatie blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.

5. Deelnemers geven het recht aan Antwerp by Bike cvba om ingezonden foto’s kosteloos te gebruiken bij externe communicaties, zoals daar zijn brochures, website, enz.

6. Er zullen na 30 september 5 winnaars worden aangeduid door een jury samengesteld door het bestuur van Antwerp by Bike.

7. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en ontvangen 5 toegangstickets voor het belevingscentrum van Brouwerij De Koninck en een kortingsbon voor een fietstour bij Antwerp by Bike. De juridische bepalingen met betrekking tot de bescherming van de privacy worden hierbij gerespecteerd.

8. Betwistingen inzake de toepassing van deze voorwaarden worden autonoom beslecht door het bestuur van Antwerp by Bike cvba. Andere betwistingen en/of vragen kunnen uitsluitend via mail worden gesteld naar info@antwerpbybike.be.