Vertrekpunt Antwerp by Bike fietstours: Steenplein

Locatie van ons vertrekpunt

Alle fietstours van Antwerp by Bike vertrekken en eindigen aan het Steenplein vlakbij de Groenplaats en de Grote Markt. Het startpunt is recht tegenover de Suikerrui, vlakbij de Flandria ticketbalie. Je vindt ons onder de helling met de twee leeuwenstandbeelden (kom binnen via het kleine tunneltje). Je herkent jouw gids aan het fluogele hesje. Kom best 10 minuten op voorhand, zodat je tijd hebt om je fiets uit te kiezen voor vertrek.

Bereikbaarheid van ons vertrekpunt

Het startpunt van Antwerp by Bike is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de waterbus. Het ligt op 5 minuten wandelen van de busterminal aan kaai 19. Als je met de wagen komt, kan je parkeren in een van de betaalparkings vlakbij. Voor meer info over parkeren in Antwerpen: Parkeren in Antwerpen en Slim naar Antwerpen. Let op: de Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever zijn een lage-emissiezone (LEZ). De meest vervuilende voertuigen mogen de stad niet meer in.

Tip: in het weekend en tijdens evenementen kan het erg druk zijn in het centrum van Antwerpen. Als je met de auto komt, parkeer je best buiten het centrum.

Starten op een andere locatie?

Boek je een privétour? Dan is het mogelijk om een ander vertrekpunt af te spreken:

Als je met je eigen fietsen komt, dan kan je zelf het startpunt kiezen. Kies daarbij wel een punt dat vlakbij het  traject van de rondleiding ligt, zodat de gids meteen aan de slag kan.

Gebruik je onze huurfietsen en wil je een andere startplaats? We vervoeren zelf geen fietsen, maar bij een grote groep (meer dan 25 deelnemers) kunnen we eventueel afspreken met een externe leverancier om de fietsen te voorzien op de gewenste plaats. Vraag ons hiervoor een offerte aan. De prijs zal afhangen van het aantal te vervoeren fietsen (richtprijs: 10 euro extra per fiets).

VRAGEN OVER HET VERTREKPUNT?

Meer weten over ons vertrekpunt? Stuur een mailtje naar info@antwerpbybike.be