Tour de France in Antwerpen: wie wint de Antwerp by Bike-fiets?

Afgelopen weekend stond de Antwerpse binnenstad in het teken van de Tour de France. Gisterenochtend trok de tourkaravaan zich aan het Steenplein op gang, maar wielerliefhebbers konden al van zaterdagmiddag van de festiviteiten genieten. Op de Groenplaats, waar voor de gelegenheid een heus fandorp van de Tour de France was opgericht, was ook Antwerp by Bike van de partij. Het hele weekend mochten we geïnteresseerde bezoekers informeren over onze verschillende themarondleidingen en onze seizoensrondleidingen, maakten we de kleine pagadders blij met Antwerp by Bike-ballonnen, én gaven we ook een Antwerp by Bike-fiets weg.
fanparktdf

De winnaar van de fiets is…

Els De Wit

Veel mensen vonden het moeilijk om in te schatten hoeveel mensen er tijdens de driedaagse in het fanpark een gooi zouden doen naar de fiets. Els De Wit had er kennelijk geen probleem mee, want zij wist het juiste antwoord akelig dicht te benaderen. Ze zat er slechts 2 naast. Proficiat, Els. Die fiets komt jouw kant uit gebold.

Wij zouden graag al onze bezoekers in het fandorp bedanken voor hun interesse in onze activiteiten. Wil je eens aan den lijve ondervinden wat een fietsrondleiding van Antwerp by Bike met je doet? Check dan even onze seizoenskalender en kom gerust een keer meefietsen. Of boek een privérondleiding met familie, vrienden of collega’s. Hopelijk zien we elkaar snel weer!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe rondleidingen of speciale acties van Antwerp by Bike? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief. Spammen doen we niet, we mailen alleen als we iets te vertellen hebben, en dat is zo’n 2 à 3 keer per jaar.