Fietstour: Antwerpse brouwersroute

Verken Antwerpse bieren en brouwerijen tijdens deze unieke biertour

Antwerpen, met zijn rijke traditie als bierstad en de ongeëvenaarde Belgische biercultuur, heet je van harte welkom als bierliefhebber. Tijdens deze 3 uur durende tour word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van bier. Onze gids neemt je mee door de Antwerpse steegjes en wijken buiten het stadscentrum, waarbij je alles te weten komt over de ambacht die schuilgaat achter elk glas bier.

We maken onderweg twee stops om te genieten van een verfrissend biertje in een kleine, lokale brouwerij. Je proeft het beste wat hedendaagse Antwerpse brouwers te bieden hebben, rechtstreeks van de bron.

Optioneel kun je een bezoek brengen aan De Koninck-brouwerij en deelnemen aan een interactieve tour die je een kijkje achter de schermen geeft. Als je deze brouwerij bezoekt, wordt de tour met een extra uur verlengd, zodat je nog meer kunt genieten van de fietservaring.

  • 3 uur durende tour inclusief proeverijen voor 44,50 euro per persoon
  • Optioneel bezoek aan De Koninck-brouwerij met een uur extra voor 17 euro per persoon op zon- en weekdagen en 19 euro op zaterdag
  • Voor groepen vanaf 8 personen (kleinere groepen betalen voor 8 deelnemers)
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans of Duits

Boek deze biertour

Deze tour is geschikt voor iedereen die van bier en fietsen houdt, maar niet op een bierfiets wil rondrijden. Het is een leuke activiteit voor vrienden, familie, toeristen of collega’s. Je leert elkaar en de Antwerpse biercultuur beter kennen in een ontspannen setting. Het is ook een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of een teambuilding.

Je kan deze tour alle dagen boeken, maar op maandag is het optioneel brouwerijbezoek bij Stadsbrouwerij de Koninck niet mogelijk.

Wat klanten hierover zeggen:

Gisteren mooie fietstocht gedaan te Antwerpen, allerhande uitleg gekregen over onder andere het ontstaan van bier, brouwerij bezoek, etc… De aangename rondleiding zal niet gauw vergeten worden, want het was fantastisch en dus een echte aanrader. Bedankt!

Drankenstop in brouwerij De Koninck in Antwerpen.