FIETSTOURS OP DE AGENDA

Het merendeel van onze thematours organiseren we uitsluitend als privétour. Af en toe geven we graag iedereen de kans om aan te sluiten bij een groep. We werken daarbij met open inschrijvingen op vaste data. De tour gaat sowieso door, ongeacht het aantal deelnemers. Let wel: de plaatsen zijn beperkt, dus op voorhand reserveren is cruciaal!

Uitzonderlijk gepland in 2023:

Momenteel staan er geen thematours gepland waarop je als individu of met een klein gezelschap kan aansluiten. Ontvang nieuwe data in je mailbox door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of kies voor een privétour.

Altijd op onze agenda:

Wil je de hoogtepunten in en rondom het historisch centrum op een korte tijd ontdekken, dan is onze tour “De Klassiekers” voor jouw de beste keuze. Er is elke zaterdag van het jaar een rondleiding in het Nederlands. Van maart tot oktober is zijn er Nederlandstalige rondleidingen op woensdag, zaterdag en zondag. Van juli tot oktober kan je aansluiten bij een Nederlandstalige tour op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties zijn er dagelijks rondleidingen.

Ontvang nieuwe data in je mailbox door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!