DE FIETSEN VAN ANTWERP BY BIKE

Antwerpen is een ideale stad om per fiets te verkennen. We hebben honderden kilometers aan goed onderhouden fietspaden, en alle bezienswaardigheden liggen op fietsafstand van elkaar. Toch kan fietsen in een historische stad uitdagend zijn. Gelukkig zijn onze degelijke fietsen prima bestand tegen de oude straatjes met kasseien.

Om jouw verkenningstocht door de stad en onze rondleidingen comfortabel te maken, hebben we geïnvesteerd in degelijke fietsen van het Belgische topmerk Oxford en in kinderzitjes van het merk Yepp. Ook als je fietsen huurt bij ons, krijg je dezelfde fietsen.

Antwerp by Bike is trots op zijn fietsenpark:

  • TOPFIETSEN

    120 stadsfietsen van het Belgische topmerk Oxford

  • WEKELIJKS ONDERHOUDEN

    Deze kwalitatieve fietsen krijgen wekelijks een onderhoud en worden regelmatig vervangen.

  • VOOR ALLE LEEFTIJDEN

    Voor de allerkleinsten hebben we enkele kinderstoeltjes, daarnaast hebben we ook kinderfietsen.

Onderhoud en vervanging

Achter de schermen zorgen onze technici Bob en Marc ervoor dat een fietsrondleiding met Antwerp by Bike een onvergetelijke uitstap wordt. Kettingen smeren, YEPP-kinderstoeltjes perfect afstellen en remmen nakijken? Dankzij de goede zorgen van Bob en Marc is het materiaal waarmee je rondrijdt piekfijn in orde. Is één van onze 120 fietsen aan vervanging toe? Dan kopen we nieuwe exemplaren. Zo geniet jij tijdens een rondrit van de nieuwste en meest kwalitatieve fietsen.

Liever je eigen fiets? Kan ook!

Onze fietsen zijn een genot om mee te rijden. Maar natuurlijk mag je ook je eigen fiets meebrengen. Maak je geen gebruik van onze fietsen? Dan krijg je eenkorting op onze prijzen.

Fietshersteller Marc