Over Antwerp by Bike

Jong of oud, groot of klein: Antwerpen heeft voor iedereen wat te bieden. Daar zijn wij met Antwerp By Bike rotsvast van overtuigd en daarom hebben we verschillende fietstochten uitgestippeld om jou mee te nemen op avontuur.

  • 10 jaar ervaring

    Antwerp by Bike werd in 2009 opgericht door 6 nieuwe stadsgidsen. We waren de eersten om fietstours te organiseren in Antwerpen. En met succes! In augustus 2009 zijn we gestart met 1 fietstocht in het historische centrum, ondertussen hebben we maar liefst 7 thematische fietstours en 3 tours voor scholen. Keuze in overvloed!

  • Nummer 1 in Antwerpen

    Onze fietstours scoren erg goed. Op TripAdvisor staan we al jaren erg hoog met alleen maar tevreden klanten. Onze gidsen zorgen voor een onvergetelijke uitstap voor heel uiteenlopende gezelschappen: bedrijven, school- of vriendengroepen en families genieten van onze originele tours en rondleidingen.

  • 40 uitmuntende gidsen

    Dankzij het succes van onze fietstour zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Maar de basisformule is nog steeds hetzelfde gebleven: enthousiaste topgidsen die jou meenemen naar de mooiste stad van de wereld! Ons team van 40 gidsen toont je de mooiste bezienswaardigheden en alle verborgen parels van Antwerpen. Geloof ons: je zal aan hun lippen hangen wanneer ze de spannendste anekdotes over de Kathedraal of de interessantste petites histoires rond het Centraal Station bovenhalen. Je kunt hen alvast beter leren kennen op de pagina ‘Onze Gidsen’.

Zin om mee te fietsen? Reserveer jouw plaatsje.