Over Antwerp by Bike

Onze gidsen laten je met de fiets met veel enthousiasme de mooiste plekken van Antwerpen zien

Jong of oud, groot of klein: Antwerpen heeft voor iedereen wat te bieden. Daar zijn wij met Antwerp By Bike rotsvast van overtuigd en daarom hebben we verschillende fietstochten uitgestippeld om jou mee te nemen op avontuur.

 • Meer dan 10 jaar ervaring

  Antwerp by Bike werd in 2009 opgericht door 6 nieuwe stadsgidsen. We waren de eersten om fietstours te organiseren in Antwerpen. En met succes! In augustus 2009 zijn we gestart met 1 fietstocht in het historische centrum, ondertussen hebben we verschillende thematische fietstours en 3 tours voor scholen. Keuze in overvloed!

 • Nummer 1 in Antwerpen

  Onze fietstours scoren erg goed. Op TripAdvisor staan we al jaren erg hoog met alleen maar tevreden klanten. Onze gidsen zorgen voor een onvergetelijke uitstap voor heel uiteenlopende gezelschappen: bedrijven, school- of vriendengroepen en families genieten van onze originele tours en rondleidingen.

 • Vertrekpunt in het centrum

  Alle fietstours van Antwerp by Bike vertrekken en eindigen in het centrum van de stad, in de Vleminckstraat. Dat is vlakbij de Groenplaats en de Grote Markt.

 • 40 uitmuntende gidsen

  Dankzij het succes van onze fietstour zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Maar de basisformule is nog steeds hetzelfde gebleven: enthousiaste topgidsen die jou meenemen naar de mooiste stad van de wereld! Ons team van 40 gidsen toont je de mooiste bezienswaardigheden en alle verborgen parels van Antwerpen. Geloof ons: je zal aan hun lippen hangen wanneer ze de spannendste anekdotes over de Kathedraal of de interessantste petites histoires rond het Centraal Station bovenhalen. Je kunt hen alvast beter leren kennen op de pagina ‘Onze Gidsen’.

 • 120 robuuste fietsen

  Om jouw verkenningstocht door de stad en onze rondleidingen comfortabel te maken, hebben we geïnvesteerd in degelijke fietsen van het Belgische topmerk Oxford en in kinderzitjes van het merk Yepp. Ook als je fietsen huurt bij ons, krijg je dezelfde fietsen. Lees meer over onze fietsen.

Zin om mee te fietsen? Reserveer jouw plaatsje.

Gids Dirk met prachtig Zurenborgs huis op de achtergrond.