Vanaf 1 maart 2015 fietst Antwerp by Bike weer wekelijks door ‘t Stad. Fiets jij mee?

kade960Duid 1 maart 2015 met stip aan in uw agenda, want vanaf dan verwelkomen we je graag opnieuw op onze wekelijkse seizoensrondleidingen. Elke zondag fietsen we in een twee uur durende tocht langs de highlights van de Antwerpse binnenstad, zoals het Steen, de kathedraal en het MAS. Een ideale eerste kennismaking met de Koekenstad!

Je kan vrij aansluiten bij de rondleidingen, maar wie zeker wil zijn van zijn plekje in onze kolonne, raden we aan om te reserveren. Vooral wanneer je ook een fiets van ons wil huren, reserveer je best even op voorhand.

De rondleidingen vertrekken om 13u45 aan het Steenplein in Antwerpen, onder het wandelpad van het Zuiderterras en naast de Flandria-balie. Er is elke zondag een rondleiding in het Nederlands én het Engels.

Ook de themarondleidingen gaan weer van start

Wie meer wil zien van de stad, kan net zoals vorig seizoen tweewekelijks aansluiten bij één van onze zes themarondleidingen. Deze rondleidingen hebben we speciaal gemaakt voor wie de platgereden paden wil verlaten. Ontdek unieke Antwerpse plekjes zoals de haven en de joodse wijk, fiets langs het Middelheimpark of door de Sint-Annatunnel, leer meer over de Antwerpse biercultuur of verken woonwijken met karakter zoals oud-Berchem, Zurenborg en Borgerhout.

  • 1 maart: Buiten het centrum
  • 15 maart: De brouwersroute
  • 29 maart: Joods Antwerpen
  • 12 april: De groene rondleiding
  • 26 april: De havenrondleiding
  • 10 mei: De blauwe rondleiding

De themarondleidingen duren telkens 3 uur. De volledige kalender vind je hier.