Reserveer een privégids voor jouw groep

 
Wil je onze gidsen reserveren voor een privérondleiding in Antwerpen? Onze privétours kun je het hele jaar door boeken op elk moment van de dag.

Prijs van onze privétours

(vanaf 8 deelnemers tot 20 deelnemers)

 • Privétours zijn mogelijk voor groepen vanaf 8 deelnemers.
 • Gebruik je onze huurfietsen en wil je starten op een andere plaats dan het bestaande vertrekpunt? Dan rekenen we een bijkomende verplaatsingkost aan.
DuurPrijs per persoon incl. fietshuurPrijs per persoon met eigen fietsen
2 uur22 €17 €
3 uur27 €20 €

Meer dan 20 deelnemers?

Bij grote groepen zetten we meerdere gidsen in. De prijs voor een privétour hangt af van de grootte van de groep en de gewenste route. Vraag een prijsvoorstel aan via info@antwerpbybike.be

Minder dan 8 personen?

Als je groep bestaat uit minder dan 8 personen, dan is het misschien interessanter om aan te sluiten op een van onze vaste rondleidingen. Uiteraard kan je privétours boeken voor elke groepsgrootte, maar hoe dan ook betaal je dan voor minstens 8 personen. Vraag ook in dat geval een prijs aan via info@antwerpbybike.be.

Welke mogelijkheden zijn er voor je privétour?

Bezoek aan de stadsbrouwerij De Koninck

 • Duur: 1 uur
 • Kostprijs: 11 euro per deelnemer
 • Bezoek aan Brouwerij de Koninck te combineren met “Antwerpse klassiekers”, “Antwerpse brouwersroute”, “Buiten het centrum”, “Joods Antwerpen”.

Vertrekpunt: Steenplein

Onze fietsen staan aan het Steenplein in hartje Antwerpen en dat is ook het vertrekpunt van onze rondleidingen. Wil je starten op een andere plek?

 • Als je met je eigen fietsen komt, dan kan je zelf het startpunt kiezen. Kies daarbij wel een punt dat vlakbij het traject van de rondleiding ligt, zodat de gids meteen aan de slag kan.
 • Gebruik je onze huurfietsen en wil je een andere startplaats? Voor 10 euro extra per deelnemer zorgen we dat de fietsen op de door jou gewenste plaats staan.

Kies uit verschillende rondleidingen

Bekijk onze rondleidingen en kies welke kant van Antwerpen je het liefst wil ontdekken. (Tip: onze topfavoriet is de fietsroute Antwerpse klassiekers.)

Kies je taal: Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans.

Onze gidsen zijn niet enkel Antwerpenaren, het zijn ook wereldburgers. Daarom kunnen we onze tours aanbieden in tal van talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

Kies je vervoersmiddel: fiets of step. 

De meeste groepen kiezen voor onze fietstours, maar voor wie eens iets anders wil uitproberen, hebben we het volgende voor jou in petto:

 • Step: leuk voor een rondleiding van 2 uur, maar iets vermoeiender. Geschikt voor sportievelingen.

Voor alle leeftijden – kinderen welkom!

Onze privérondleidingen zijn leuk voor alle leeftijden. Tijdens de privétours passen onze gidsen het traject en het verhaal aan aan de jongste deelnemers. Bovendien voorzien we kinderzitjes en kinderfietsen als dat nodig is:

 • Voor jonge deelnemers voorzien we gratis YEPP-kinderzitjes.
 • Voor kinderen tot 12 jaar bieden we kinderfietsen aan.
 • Voor iedereen die dat wil, hebben we helmen beschikbaar.

Daarnaast hebben we aangepaste rondleidingen voor scholen uitgewerkt.

En wat als het regent?

Dan houden we jou zo droog mogelijk! Bekijk onze regengaranties.

Reserveer jouw privérondleiding