Samen met onze vele partners maken we van elke rondleiding per fiets, step of Streetstepper een unieke ervaring!

In Antwerpen

Eten en drinken

Wil je je fietstocht bij Antwerp by Bike aanvullen met een hapje en een drankje? Vraag dan zeker naar onze formules in samenwerking met het ViaVia Reiscafé en CadX.

Activiteiten

Sinds de zomer van 2015 kan is de stadsbrouwerij van de Koninck volledig vernieuwd. De brouwerij ligt op fietsafstand van het stadscentrum. Je kan een brouwerijbezoek vlot combineren met onze rondleidingen, bijvoorbeeld onze brouwersroute.

Een fietstocht aanvullen met een teambuilding? Informeer naar onze formule in samenwerking met Citgolf Antwerpen en Out of the Box Escape Games.

Onze steptours organiseren we in samenwerking met V-zit, voor onze streetsteppertours werken we samen met Streetstepper Benelux.

stadsbrouwerij

Combineer je tour met een bezoek aan de Stadsbrouwerij, inclusief bierdegustatie!

Wereldwijd

Cycle Cities

Cycle Cities is een wereldwijd netwerk van organisatoren van rondleidingen per fiets. We wisselen onder elkaar kennis en ervaringen uit, met als doel jullie elke dag opnieuw rondleidingen van topkwaliteit aan te bieden.

Op zoek naar een tour in Brugge? Neem dan zeker een kijkje bij onze collega’s van Quasimundo Bike Tours, ook lid van Cycle Cities.

Baja Bikes

Zin in een fietstocht in Amsterdam, San Fransisco, Istanbul of meer dan 40 steden andere steden wereldwijd? Surf dan naar de website van Baja Bikes voor het grootste aanbod aan fietstochten ter wereld, vaak met een Nederlandstalige gids!

London Bicycles on tour

Een rondleiding met The London Bicycle Tour Company. Verken steden wereldwijd met één van onze vele partners!

Must-City

Must-City organiseert vrienden- en vriendinnenweekends met activiteiten op maat. Bijvoorbeeld fietstochten in Antwerpen.

Official-friend-ABB

Partner worden?

Ben je zelf actief in de horeca-, toerisme- of evenementensector, en wil je met ons samenwerken? Contacteer ons gerust, dan kunnen we samen brainstormen over nieuwe formules!