Op stap met gids Poll

Op stap met gids Poll

Jong of oud, dik of dun, groot of klein: Antwerpen heeft voor iedereen wat te bieden. En een fietstocht met Antwerp by bike kan voor heel uiteenlopende gezelschappen een fijne uitstap zijn: bedrijven, school- of vriendengroepen, zelfs families met kleine kinderen amuseren zich kostelijk als ze met ons op stap zijn.

Daarvoor zorgen onze 30 sympathieke gidsen, die je alle verborgen parels van de Stad tonen en je meenemen langs de mooiste bezienswaardigheden. Geloof ons: je zal aan hun lippen hangen wanneer ze de spannendste anekdotes over de Kathedraal of de interessantste petites histoires rond het Centraal Station bovenhalen.

Om deel uit te maken van het Antwerp by Bike team moet je de stad op je duimpje kennen, een goede verteller zijn, een gezonde dosis humor bezitten en je flexibel kunnen aanpassen aan de wensen van de groep. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, maar wél een rondleiding op maat van jouw groep!

Gids worden?

Zin om zelf op de fiets te springen en groepen de mooiste plekken van Antwerpen te tonen? Stuur ons dan een mailtje, en vertel ons meer over:

  • Jouw achtergrond: heb je gidservaring, heb je een relevante opleiding gevolgd, ben je eenvoudigweg een natuurtalent … ?
  • Jouw talenkennis: Nederlands en Engels zijn een minimum, extra talen (Duits, Frans, Spaans…) zijn een pluspunt.
  • Het aantal keren dat je per jaar kunt gidsen. Wij zoeken gidsen die zich minstens tien keer per jaar kunnen vrijmaken, en liefst een stuk meer.

Wij rekruteren bij voorkeur in het vroege voorjaar (februari-maart). Zo kun je er meteen invliegen in de zomer en het najaar.