Je kan voor fietstochten bij Antwerp by Bike kiezen tussen 2 formules. Groepen kunnen het hele jaar door een pivé-rondleiding op maat reserveren. Daarnaast organiseren we op vaste tijdstippen rondleidingen waar je als particulier bij kunt aansluiten.

fietsen door Antwerpen met een groep

Antwerp by Bike – ook leuk als teambuilding!

Waarom kiezen voor een fietstocht met Antwerp by Bike?

Er is zoveel te doen in Antwerpen, waarom zou je precies voor een fietstocht met Antwerp by Bike kiezen? We kunnen minstens 5 goede redenen bedenken!

1. Op de fiets zie je meer

Antwerpen is een ideale stad om per fiets te verkennen. We hebben honderden kilometers aan goed onderhouden fietspaden, en alle bezienswaardigheden liggen op fietsafstand van elkaar. Op de fiets kun je op 2 of 3 uur aan een ontspannen tempo heel wat zien. Opmerkingen die we vaak van onze deelnemers horen zijn: “leuk – ik kom op plekken waar ik nog nooit ben geweest!” en “ik wist niet dat er in Antwerpen zoveel te zien was!”.

2. Fietsen van de beste kwaliteit

Je zit 2 tot 3 uur op de fiets, en dan wil je uiteraard comfortabel zitten. Vandaar dat we hebben geïnvesteerd in degelijke fietsen van het Belgische topmerk Oxford en in kinderzitjes van het merk Yepp. Na de rondleiding krijgen we niet voor niets regelmatig de vraag: “kan ik deze fietsen ook kopen?”.

3. Een goede gids maakt het verschil

Onze gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Om deel uit te maken van het Antwerp by Bike team moet je de stad op je duimpje kennen, een goede verteller zijn, over een gezonde dosis humor bezitten en je flexibel kunnen aanpassen aan de wensen van de groep. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, maar wél een rondleiding op maat van jouw groep!

4. Een fietstocht precies zoals jij hem wil

Of je nu voor het eerst naar Antwerpen komt, of de stad al kent, tussen onze 7 rondleidingen vind je vast wel een traject dat aan jouw wensen voldoet. Bij de rondleiding “Antwerpen: de klassiekers” kan je kiezen tussen 2 en 3 uur fietsen, dus zowel voor een snelle stadstour als voor een uitgebreide verkenningstocht kun je op ons rekenen. Zowel kleine groepjes als grote gezelschappen zijn bij ons welkom, en wij denken graag met je mee als je je fietstocht wilt koppelen aan een lekker etentje of een andere activiteit in Antwerpen.

En ja, we weten dat het in Antwerpen af en toe kan regenen, vandaar dat je bij ons gratis regenponcho’s kunt krijgen en als het écht slecht weer dreigt te worden tot 24 uur op voorhand gratis kunt annuleren.

5. Meer dan 5 jaar ervaring

Fietsen in Antwerpen is onze specialiteit. Onze rondleidingen worden minutieus voorbereid, en we werken ze voortdurend bij, want een stad is steeds in verandering. We luisteren graag naar jouw feedback, want die helpt ons om onze rondleidingen verder af te stemmen op jouw wensen.

Bij ons geen geïmproviseerd rondje, maar een leuk traject, waarin we de stadskennis en ideeën van al onze gidsen samenbrengen om jou het mooiste van Antwerpen te tonen!

WP_20141019_16_40_23_Pro